Βιολογικά τρόφιμα στην πόρτα σας με το Stem Organic

Ένα e-shop για όσους έχουν υψηλά στάνταρ ως προς την ποιότητα της τροφής

Αναζητάτε πιστοποιημένα προϊόντα χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη; Είναι τα superfoods ο αγαπημένος σας τρόπος να παίρνετε ενέργεια; Ακολουθείτε χορτοφαγική, vegan ή paleo διατροφή; Το Stem Organic είναι ένα e-shop που δημιουργήθηκε για εσάς.

H Stem Organic δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων ανθρώπων, που η συνεχής ανησυχία τους για το περιβάλλον μεγάλωνε κάθε μέρα και περισσότερο. Το Stem, όπως προσδιορίζει και το όνομά του, είναι η καινούργια σοδειά της φύσης, όπως η νέα γενιά των ανθρώπων που αναλαμβάνουν δράση.

Αναζητήστε τη μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων με ένα κλικ στο www.stemorganic.gr. Εύκολα και γρήγορα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και θα έρθει στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Τρόφιμα, superfoods, καρυκεύματα, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα διατροφής για vegan, αλλά και οργανικά καλλυντικά σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Υπάρχει ακόμη και ειδικό τμήμα για την παιδική διατροφή για εσάς που θέλετε υψηλής διατροφικής αξίας τρόφιμα για τα παιδιά σας.

Tip: Για παραγγελίες άνω των €30, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Πληροφορίες
Γρηγορίου Λαμπράκη 29, Ταύρος, τηλ. 211 8008163, 6944 619316
http://stemorganic.gr
fb page: Stem organic