Κίνδυνος να μείνει παράλυτη η 17χρονη Ασπασία, αν ζήσει

Εξακολουθεί να δίνει μάχη με τη ζωή και να περνά κρίσιμες ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ η 17χρονη Ασπασία από το Άργος, η οποία δέχτηκε δύο σφαίρες από πυροβολισμούς του πατέρα της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η άτυχη κοπέλα, που δέχτηκε μία σφαίρα στο ζυγωματικό και άλλη μία στον αυχένα, τον οποίο εγχείρησε, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ οι γιατροί μιλούν με απαισιοδοξία λέγοντας πως αν τελικά επιζήσει, θα μείνει παράλυτη από το λαιμό και κάτω.

Σε κάθε περίπτωση, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας της. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η σφαίρα έχει κόψει πολλά νεύρα από τον νωτιαίο μυελό και ήδη έχει επέλθει τετραπληγική κατάσταση στο σώμα της κοπέλας.

Ο ίδιος ο 47χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός!

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διερεύνηση του κινήτρου που έκανε τον πατέρα να πυροβολήσει εν ψυχρώ και μέσα σε κόσμο την ίδια του την κόρη!

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, οι γονείς της κοπέλας βρίσκονταν σε διάσταση εδώ και αρκετό καιρό και οι καβγάδες στο σπίτι ήταν καθημερινό φαινόμενο. Η μητέρα της 17χρονης φέρεται επίσης να έχει υποστεί ισχυρό σοκ και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Η γυναίκα είχε πάρει τη μοναχοκόρη τους και έμεναν σε άλλο σπίτι της πόλης του Άργους. Σύμφωνα με άτομα του κύκλου τους, οι δύο γονείς είχαν συνεχείς διαμάχες και βίαια επεισόδια μεταξύ τους μπροστά στα μάτια της 17χρονης, η οποία προσπαθούσε να κρατήσει ισορροπίες στις σχέσεις της και με τους δύο.

Το μοιραίο γεύμα με τον πατέρα της το μεσημέρι της Δευτέρας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε να κάνει με συμφιλίωση μαζί του.