Επεισόδια και μολότοφ τη νύχτα στην Πάτρα

Άλλη μια τεταμένη βραδιά σημειώθηκε στην Πάτρα. Στις 02:00 της Τετάρτης, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στα γραφεία της εφημερίδας "Πελοπόννησος" στο κέντρο της πόλης, σπάζοντας τις τζαμαρίες. Στο σημείο εκδηλώθηκε φωτιά, η οποία δεν επέκτάθηκε, χάρη στην επέμβαση της πυροσβεστικής, με πέντε άνδρες και δύο οχήματα.

Λίγο αργότερα, στις 03:40, σημειώθηκε ένα ακόμα χτύπημα με μολότοφ. Στόχος αυτή τη φορά ήταν η Ελληνική Τράπεζα στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Κολοκοτρώνη και συγκεκριμένα ,το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης. Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική με ένα όχημα και τρεις άνδρες.

Νωρίτερα, περίπου στις 00:30, ομάδα ατόμων -πάνω από 200- του αντιεξουσιαστικού χώρου επιχείρησε να βρεθεί κοντά στο Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ερμού στην Πάτρα, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν.

Στη 01:00, η ομάδα των αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε τελικά προς το Παράρτημα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούσαν το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού ενισχύθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thebest.gr, οι νεαροί αντιεξουσιαστές κινητοποιήθηκαν, αντιδρώντας στη σύλληψη του 30χρονου αλλοδαπού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Δευτέρας στα Ψηλαλώνια.