Εκτός κινδύνου η 8χρονη που δέχθηκε δάγκωμα φιδιού

Όλα πήγαν πολύ καλά σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς

Στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου μία οκτάχρονη, η οποία δέχθηκε δάγκωμα φιδιού, την στιγμή που έπαιζε σε υπαίθριο χώρο, σε ορεινό χωριό της Ηλείας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας παίδων και εφήβων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, Ανδρέας Ηλιάδης, «η οκτάχρονη νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες στη ΜΕΘ, έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν και όταν πλέον κρίναμε ότι η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, τη μεταφέραμε με ασφάλεια στην Παιδιατρική Κλινική, για να συνεχίσει τη θεραπεία της».

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη, «την οκτάχρονη, κατά πάσα πιθανότητα, την είχε δαγκώσει οχιά και όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν». «Η μικρή μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου της έγινε αντιοφικός ορός και κατόπιν ξεκίνησε η θεραπεία που ενδείκνυται σε αυτές τις περιπτώσεις και πήγαν όλα πολύ καλά», πρόσθεσε.