Αδέσποτα έσωσαν κοπέλα από απαγωγή

Στα αδέσποτα σκυλιά που άρχισαν να γαβγίζουν ακούγοντας τις κραυγές της, οφείλει την σωτηρία της μια 24χρονη από την Κοζάνη

Tα αδέσποτα σκυλιά που άρχισαν να γαβγίζουν ακούγοντας τις απεγνωσμένες κραυγές της, οφείλει την σωτηρία της μια 24χρονη κοπέλα από το Βελβεντό Κοζάνης που κατήγγειλε ότι άγνωστοι προσπάθησαν να την απαγάγουν!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα στο αστυνομικό τμήμα Σερβίων, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι της στις 3.30΄ τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, ένα λευκό όχημα τύπου βαν σταμάτησε δίπλα της σε κεντρικό δρόμο της πόλης και από την συρόμενη πόρτα βγήκαν δυο άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι επιχείρησαν να τη βάλουν με τη βία στο όχημα!

Η 24χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια. Οι κραυγές της προκάλεσαν αγριεμένα γαβγίσματα από τα σκυλιά που βρίσκονταν κοντά και άρχισαν να πλησιάζουν απειλητικά τους επίδοξους απαγωγείς! Οι τρεις δράστες φαίνεται πως φοβήθηκαν μήπως τους επιτεθούν και εγκατέλειψαν τα σχέδιά τους! Όπως είπε η κοπέλα, σύμφωνα με το seleo.gr,  την άφησαν, μπήκαν βιαστικά στο βαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η καταγγελία της νεαρής εξετάζεται με προσοχή από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.