Έβγαλε μια τελευταία selfie στο «Ναυάγιο» και πήδηξε στο κενό

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου ο θάνατος νεαρού άνδρα, που δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ήταν αυτοκτονία ή ατύχημα

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου η είδηση ότι το απόγευμα ένα νεαρός άνδρας έπεσε στο κενό από την εξέδρα που βρίσκεται πάνω από την διάσιμη παραλία το «Ναυάγιο».

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή εάν παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο γκρεμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του imerazante.gr, ένας νεαρός άνδρας - κάτοικος Λάρισας - λίγο μετά το μεσημέρι έγινε αντιληπτός από διερχόμενους να κάνει βόλτες πάνω – κάτω στο σημείο μπροστά από την εξέδρα. Έδειχνε προβληματισμένος και όσες φορές και εάν τον προσέγγισαν δεν έδωσε κάποια απάντηση. Λίγο αργότερα και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων άφησε το σακίδιο και το μπουφάν του στο έδαφος, γύρισε με πλάτη στο διάσημο «Ναυάγιο» και αφού έβγαλέ μια selfie εξαφανίστηκε στο κενό.

Την Αστυνομία ειδοποίησε μια τουρίστρια. Στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της Πυροσβεστικής, ενώ από το σημείο από το οποίο έφυγε στο κενό διακρίνεται το άψυχο σώμα του πάνω στην αμμουδιά να βρέχεται από το θαλάσσιο κύμα.

Η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ζακύνθου για όλες τις περαιτέρω εξετάσεις ταυτοποίησεις και νεκροψία.