Βρέθηκε ο πατέρας που παράτησε τα κοριτσάκια στην Πάτρα – Ψάχνουν τη μάνα

"Τα άφησα στην πεθερά μου, δεν ξέρω πως βρέθηκαν στο δρόμο" - Υπάρχει και τέταρτο παιδί, το οποίο δεν είναι γνωστό πού βρίσκεται

Ταυτοποιήθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης οι γονείς των 3 μικρών παιδιών που βρέθηκαν παρατημένα έξω από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή, μία ιστορία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Επίσης, υπάρχει και τέταρτο παιδί, το οποίο όμως δεν είναι ακόμα γνωστό που βρίσκεται. 

Και οι δύο γονείς είναι Αλβανοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί για την υπόθεση, εντοπίστηκε ο 26χρονος πατέρας, ο οποίος στην συνέχεια μεταφέρθηκε στη Ασφάλεια Πατρών, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση.νώ ο πατέρας έχει προσαχθεί για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών γιατί έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Η 20χρονη μητέρα ταυτοποιήθηκε αλλά δεν έχει ακόμη εντοπιστεί από τις αρχές.   

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 26χρονος θα κρατηθεί, διότι δεν διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στην χώρα.

Σύμφωνα με το Εθνος, ο 26χρονος πατέρας των παιδιών είπε στους αστυνομικούς ότι η σύζυγός του τον εγκατέλειψε για κάποιον άλλο άντρα, αφήνοντάς τον μόνο στο σπίτι τους στα Λεχαινά με τέσσερα παιδιά. 

Δεν έχει διευκρινιστεί, όμως, πού βρίσκεται το τέταρτο. 

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 26χρονος, άφησε όλα τα παιδιά με τη γιαγιά τους στην Πάτρα σε μια προσπάθεια να πιέσει τη σύζυγό του να επιστρέψει στο σπίτι. 

«Η γυναίκα μου με εγκατέλειψε… Είχα πάει τα παιδιά στην πεθερά μου για να την πιέσω να γυρίσει… Δεν ξέρω πως βρέθηκαν στο δρόμο» είπε. 

Τα τρία παιδιά, ηλικίας τριών ετών, δύο ετών και επτά μηνών αντίστοιχα, εξακολουθούν να φιλοξενούνται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, τα κοριτσάκια θα αναλάβει το Χαμόγελο του Παιδιού.