Μαμά, φεύγω…: Τα τελευταία λόγια της φοιτήτριας που αυτοκτόνησε στο ΑΠΘ

Η Αστυνομία, που ερευνά τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας, αναζητάει στοιχεία, ώστε να πέσει φως στην τραγωδία

Σοκ στη Θεσσαλονίκη αλλά και τα Γιαννιτσά, από όπου κατάγονταν η 22χρονη φοιτήτρια, έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος της νεαρής Λίνας, η οποία αυτοκτόνησε το βράδυ της Κυριακής, πηδώντας από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.   

Σύμφωνα με την Espresso, λίγο πριν βρεθεί στο κενό, η 22χρονη φοιτήτρια επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα της στη Γερμανία και της είπε: «Μαμά, φεύγω...».

Δυο συμφοιτήτριες της 22χρονης είδαν να πέφτει αλλά δεν την πρόλαβαν. Ενημέρωσαν την Αστυνομία και η κοπέλα ήταν ζωντανή κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή και οι γονείς της – οι οποίοι πριν τέσσερις ημέρες είχαν μεταναστεύσει στη Γερμανία για δουλειά - επέστρεψαν εσπευσμένα στην Ελλάδα και έμαθαν την τραγική είδηση. 

Η νεαρή φοιτήτρια βιολογίας  ήταν και αθλήτρια kick boxing με πολλές διακρίσεις, ενώ δεν έδειχνε σημάδια παραίτησης. ς. Οπως είπε στην εφημερίδα ο προπονητής της, συναντήθηκε με τη Λίνα το περασμένο Σάββατο: «Μου ζήτησε να δώσει εξετάσεις για το δεύτερο νταν. Ηταν φυσιολογική και δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα».

Η εκδοχή της αυτοκτονίας

«Ξέρω ότι μίλησε με τη μητέρα της λίγο πριν τη βρουν νεκρή, δεν γνωρίζουμε όμως τίποτε άλλο» είπε μια φίλη της 22χρονης. Η Αστυνομία, που ερευνά τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας, συγκλίνει στην εκδοχή της αυτοκτονίας και αναζητάει στοιχεία, ώστε να πέσει φως στην τραγωδία.