Πρώην ερωμένη γνωστού κρητικού λυράρη πυρπόλησε το αυτοκίνητό του

"Δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα μην αντέχοντας την απόρριψη κινήθηκε εναντίον του"

Πάνω από 7.000 ευρώ εκτιμάται η ζημιά στο αυτοκίνητο γνωστού Κρητικού καλλιτέχνη, το οποίο παραδόθηκε στις φλόγες μετά από ... εντολή της πρώην φίλης του.

Όπως αναφέρει ο γνωστός καλλιτέχνης στην εφημερίδα Πατρίς, το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο, όταν επέστρεψε από νυχτερινή διασκέδαση στο σπίτι του σε περιοχή του Ηρακλείου.

Ο λυράρης, όπως διαβάζουμε στο Flashnews.gr πάρκαρε στις 3.50 το πρωί και στις 4.05 π.μ. το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν καινούριο, είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα Πατρίς, "από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πίσω από τον εμπρησμό κρυβόταν αυτή η γυναίκα και το είπα στους αστυνομικούς και στους πυροσβέστες που είχαν φτάσει”.

Μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα μην αντέχοντας την απόρριψη κινήθηκε ενατίον του.

Η υπόθεση έχει φτάσει στη δικαιοσύνη και έχει σχηματιστεί δικογραφία από τις αρχές, ενώ η γυναίκα φέρεται να είναι η ηθική αυτουργός του εμπρησμoού, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έβαλε γνωστό της άτομο να κάψει το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός λυράρης η γυναίκα έχει ομολογήσει ότι η ίδια κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό.

 

*Φωτογραφία αρχείου