Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη για την παρέλαση

Από τις 10:30 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία στην Τσιμισκή

Κλειστοί θα είναι σήμερα κεντρικοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη, με τη μαθητική παρέλαση στην Τσιμισκή να έχει προγραμματιστεί για τις 11:00.

Από τις 10:30 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία στην Τσιμισκή, στο τμήμα της από την πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. μέχρι την οδό Ι. Δραγούμη, Παύλου Μελά, από την πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι την οδό Τσιμισκή και σε όλες τις κάθετες οδούς ,

Ήδη δεν επιτρέπεται από τις 25 Οκτωβρίου (και μέχρι τις 3 το μεσημέρι αύριο) η στάση και στάθμευση στις οδούς Αγίας Τριάδος, στο τμήμα της από την Λ. Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Βασ. Γεωργίου και από χθες μέχρι το τέλος της αυριανής στρατιωτικής παρέλασης στο πάρκινγκ που βρίσκεται όπισθεν της εξέδρας των επισήμων της παρέλασης επί της οδού Αθαν. Σουλιώτη.

Πριν την παρέλαση στις 10.00 θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού, παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, της αντιπεριφερειάρχου Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και των προϊσταμένων των οικείων Διευθύνσεων, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με ευθύνη της Ομάδας Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης.