Εγκαύματα σε τριχωτό, πόδια, πλάτη από το σίδερο του συντρόφου της

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 52χρονος γιατρός υποψιάστηκε ότι η γραμματέας του είχε παράλληλο δεσμό

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 52χρονος γιατρός υποψιάστηκε ότι η γραμματέας του είχε παράλληλο δεσμό. Για να την εκδικηθεί τη σιδέρωσε με ατμοσίδερο προκαλώντας της εγκαύματα δεύτερου βαθμού σε χέρια πόδια πλάτη ακόμη και στο τριχωτό της κεφαλής.

Η ίδια προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πληγές που είχε στο σώμα της, λέγοντας στους γιατρού του Κέντρου Υγείας Αταλάντης ότι δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της και τη χτύπησαν με το ατμοσίδερο.

Ωστόσο όταν οι αστυνομικοί της περιοχής πήραν την πρώτη κατάθεση από την άτυχη γυναίκα, σήμανε συναγερμός στη Φθιώτιδα, καθότι υπήρξαν υποψίες αρχικά για νέα εγκληματική οργάνωση η οποία σιδερώνει τα θύματά της.

Τελικά το θύμα ομολόγησε ότι είχε μία λογομαχία με τον 52χρονο φίλο και εργοδότη της και εκείνος άρπαξε το σίδερο και άρχισε να τη χτυπάει με αυτό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το περιστατικό φέρεται να έχει εξελιχθεί το βράδυ της Κυριακής προς τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες στις 4.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας η 45χρονη πήγε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου εκεί εντοπίστηκαν χτυπήματα και εκχυμώσεις σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα και εγκαύματα Β’ βαθμού στους βραχίονες, στους καρπούς, στον ώμο και στις παλάμες των δυο χεριών στα δύο χέρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, τα εγκαύματα προκλήθηκαν από σίδερο ατμού αφού εντοπίστηκαν ακόμη και τα σημάδια του.