Η καρδιά 16χρονου μαθητή σταμάτησε ξαφνικά στην παραλία του Πλατανιά

Θρήνος στο Ρέθυμνο για τον θάνατο του ανήλικου

Ο αιφνίδιος θάνατος ενός 16χρονου μαθητή της Α' Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου έχει προκαλέσει αφόρητο πόνο στην οικογένεια του αλλά και μεγάλη θλίψη στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.

Ο Βαλεντίνος, όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ του rethnea.gr, ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί στους συμμαθητές του αλλά και στους καθηγητές του, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα, στην παραλία του Πλατανιά όπου είχε πάει με φίλους του για να κολυμπήσει και να περάσει λίγη ώρα ευχάριστα.  

Η καρδιά του Βαλεντίνου, επιβαρυμένη από κάποιο πρόβλημα υγείας, σταμάτησε να χτυπά για πάντα ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από τους φίλους του.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Βαλεντίνος, που φαινόταν να κοιμάται στην ξαπλώστρα για να ξεκουραστεί, όπως τους είχε πει λίγο νωρίτερα, έφυγε για πάντα.

Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο που κλήθηκε αλλά και ο πατέρας του παιδιού, που ειδοποιήθηκε, το 16χρονο αγόρι φέρεται να ήταν ήδη νεκρό.

Η τάξη του, οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ, οι καθηγητές και η διευθύντρια του σχολείου, οι γνωστοί του και οι φίλοι του, όλοι συγκλονίστηκαν στο άκουσμα της είδησης, όλοι θρηνούν για το χαμογελαστό αγόρι που δεν θα ξαναδούν.