Άγνωστος κατέστρεψε χωράφι και επικηρύχτηκε με 10.000 ευρώ

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισε την Δευτέρα του Πάσχα μια κάτοικος της Γαύδου

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισε την Δευτέρα του Πάσχα μια κάτοικος της Γαύδου, που πήγε στο μποστάνι της στον δρόμο προς το χωριό Καστρί του νησιού.

Τα καρποφόρα  δέντρα που είχε φυτέψει με βάσανα και κόπους, αλλά και σχεδόν όλα τα φυτά του κήπου,  είχαν καταστραφεί από κάποιον άγνωστο.

Η εκτίμηση των κατοίκων του νησιού είναι πως η απίστευτη αυτή ενέργεια για ένα νησί των 60-70 μόνιμων κατοίκων, συνέβη μεταξύ της Μ.Παρασκευής και της Κυριακής του Πάσχα.

«Όλα αυτά τα δέντρα από το 2007 μέχρι σήμερα με πολύ κόπο και μόχθο προσωπική εργασία και μεροκάματα και με το λιγοστό νερό που υπάρχει στο νησί κατόρθωσα να κόψω καρπούς. Σε ορισμένα άτομα δεν άρεσε αυτό και τα κατέστρεψαν.

Παρακαλώ πολύ όλους τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες του Πάσχα αν τυχόν είδαν κάποια ύποπτη κίνηση ή μπορούν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το ποιος μπορεί να έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη να καλέσουν στο τηλέφωνο  693...

Οποιαδήποτε πληροφορία θα μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και υπάρχει στη διάθεση μας το πόσο των 10.000 ευρώ σαν αμοιβή σε όποιον βοηθήσει να βρεθεί ο ένοχος!" ανακοίνωσε η ίδια η παθούσα. 

Πηγή: flashnews.gr