Γιατρος δημόσιος κίνδυνος σκόρπισε τον τρόμο στο Ηράκλειο

Για δύο μέρες έπαιρνε ζβάρνα με το αυτοκίνητό της τα διερχόμενα οχήματα και τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είχε δίπλωμα!

Κυκλοφοριακό πανικό προκάλεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα χθες το βράδυ στη λεωφόρο Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο, όταν στην προσπάθειά της να ελέγξει το αυτοκίνητό της, συγκρούστημε με ένα λεωφορείο και ένα μηχανάκι ενώ ανέβηκε στο πεζοδρόμιο (!) προκειμένου να ... φύγει όπως είπε στους εμβρόντητους περαστικούς αλλά και στους αστυνομικούς.

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και η οδηγός - δημόσιος κίνδυνος ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά στην πλατεία Ελευθερίας, το απόγευμα της Τρίτης, στην καρδιά της πόλης, όπου η Τροχαία Ηρακλείου με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙΑΣ την σταμάτησε για επικίνδυνη οδήγηση. 

Πρόκειται για μια γιατρό πολύ γνωστή στο Ηράκλειο, η οποία σύμφωνα με το ekriti.gr, έχει προκαλέσει και άλλες φορές τροχαία ατυχήματα, τα οποία από τύχη δεν "έφεραν" τραυματισμούς ή και θανάτους.

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε όταν η ηλικιωμένη γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφορο, η γνωστή γιατρός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα καθώς εδώ και μήνες αυτό της έχει αφαιρεθεί, λόγω σοβαρών αμφιβολιών για την ικανότητά της να οδηγεί με ασφάλεια!