Λαμία: Χτύπησαν πάλι οι απατεώνες γιατροί – Τι λέει ένα από τα θύματα

Η γυναίκα βρισκόταν μόνη της στο σπίτι, το πρωί, όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ένας άνδρας που προσποιούνταν το γιατρό.

Της είπε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και θα έπρεπε να κάνει αμέσως εγχείρηση. Θα έπρεπε να της τοποθετήσουν βίδες, οι οποίες είναι πολύ ακριβές και χρειάζονται άμεσα χρήματα. Ένα ποσό το είχε ήδη δώσει ο γιος της, συνέχισε ο απατεώνας και το άλλο θα έπρεπε να το δώσει εκείνη.

Την ίδια ώρα μία γυναίκα κλαίγοντας, παρίστανε την κόρη του θύματος και της φώναζε να κάνει ότι μπορεί για να τη βοηθήσει γρήγορα.

Οι απατεώνες με διάφορες δικαιολογίες δεν επέτρεπαν στην γυναίκα να κλείσει το τηλέφωνο, για να μην επικοινωνήσει με τα παιδιά της.

Έντρομη η γυναίκα τους πίστεψε, πήρε όσα χρήματα είχε στο σπίτι και βγήκε στο δρόμο. Εκεί θα συναντούσε έναν υποτιθέμενο νοσοκόμο που θα έδινε τα χρήματα στον γιατρό για την εγχείρηση.

Για καλή της τύχη όμως στο δρόμο περιμένοντας τον νοσοκόμο, συνάντησε τον κουμπάρο της, του εξήγησε τι είχε συμβεί και εκείνος πιο ψύχραιμος της πρότεινε να πάνε στο νοσοκομείο για να δουν τι συνέβαινε.

Την ίδια ώρα ένας άγνωστος άνδρας πέρασε από το δρόμο, προφανώς ήταν ένας από τους απατεώνες, που βλέποντας πως η δουλειά είχε χαλάσει επικοινώνησε με τους συνεργούς του και εξαφανίστηκαν.

Δείτε τι λέει, φανερά σοκαρισμένη η γυναίκα για τη περιπέτειά της.