Δημοψήφισμα: Δικαστική αντιπρόσωπος ζητά από πολίτη να βγάλει τα γυαλιά του

Απίστευτες καταγγελίες έρχονται από τη Σύρο για μια δικαστική αντιπρόσωπο που έκανε δύσκολη τη ζωή κάθε πολίτη που πήγε να ψηφίσει για το δημοψήφισμα. Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο έχουν δημιουργηθεί αρκετά παρατράγουδα. Πολίτης καταγγέλλει ότι η συγκεκριμένη δικαστική αντιπρόσωπος ζήτησε από πολίτη να βγάλει ακόμη και τα γυαλιά του προκειμένου να του επιτρέψει να πάει να ψηφίσει, με την αιτιολογία ότι στη φωτογραφία της ταυτότητας δεν φορούσε γυαλιά.

Το συγκεκριμένο δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό στο συγκεκριμένο εκλογικό τμημά. Μια πολίτης ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις που σημειώνονται εξαιτίας της συμπεριφοράς της συγκεκριμένης αντιπροσώπου πιθανόν να οδηγήσουν πολίτες στο να χάσουν και τα δρομολόγια επιστροφής τους προς τους τόπους κατοικίας τους.

'' Πριν από λίγο ψήφισα . Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια απαράδεκτη και προσβλητική στάση από δικαστική αντιπρόσωπο. Εκτός της μεγάλης καθυστέρησης που υπήρξε στην άσκηση του εκλογικού δικαιώματος μας η κυρία αντιπρόσωπος ήταν εριστική προς τους πολίτες και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η όλη διαδικασία. Εμένα προσωπικά μου έκανε επίθεση άδικη γιατί όπως νόμιζε δεν πήγα ως εφορευτική επιτροπή ως όφειλα. Δεν μπήκε στον κόπο να κοιτάξει τον κατάλογο και την ταυτότητα με αποτέλεσμα να εκνευρίσει και τους συναδέλφους που αγανάκτησαν με την στάση της... Δεν γνωρίζω αν προλάβουν το καράβι όσοι περιμένουν μετά από μένα εγώ πάντως τους εύχομαι καλή δύναμη . Και στην επιτροπή και στον ευγενέστατο αστυνομικό που ήταν στο τμήμα αυτό.''