Έγκλημα στα Στύρα: Μάνα αποκεφάλισε γάτα με την παρότρυνση της κόρης

Ένα ακόμα φριχτό έγκλημα συνέβη σήμερα το απόγευμα στα Στύρα της Εύβοιας. Μια κάτοικος του χωριού άκουσε ουρλιαχτά και φωνές και βγαίνοντας στην αυλή του σπιτιού της είδε τη γειτόνισσα της να κοπανάει μ’ ένα φτυάρι μια αδέσποτη γάτα. Η δράστης κυνηγούσε το ζώο για να το σκοτώσει έχοντας μαζί της την 13χρονη κόρη της!

Το κορίτσι φώναζε στη μάνα του «Μάνα, πιο δυνατά κόφτου το κεφάλι!». Το ζώο σε μερικά λεπτά ήταν νεκρό και η δράστης – η οποία είναι γνωστή στην Αστυνομία εξαιτίας της ψυχικής ασθένειας από την οποία πάσχει και γιατί εκδηλώνει συχνά βίαιη συμπεριφορά – πέταξε το άψυχο σώμα του ζώου σ’ ένα χαντάκι κάτω από το σπίτι της.

Μία γυναίκα που είχε πάει να επισκεφτεί τους γονείς της άκουσε από τη μητέρα της να περιγράφει το έγκλημα. Γι’ αυτό και πήγε στο χαντάκι βρήκε το νεκρό ζώο, τράβηξε φωτογραφίες και κάλεσε την Αστυνομία. Από το Α.Τ. Καρύστου της είπαν είτε να πάει εκεί για να κάνει την καταγγελία και δεν έστειλαν περιπολικό είτε να κάνει την καταγγελία την επόμενη μέρα στο Α.Τ. Στύρων, όπως αναφέρει το zoosos.gr.

Θυμίζουμε ότι τα Στύρα από την Κάρυστο απέχουν μια ώρα με το αυτοκίνητο γι’ αυτό και η μάρτυρας θα περιμένει έως αύριο το πρωί που θα ανοίξει το Α.Τ. Στύρων – το οποίο λειτουργεί μετά τις 10:30 – για να καταγγείλει το περιστατικό.

Kάτοικοι του χωριού, είπαν μιλώντας στην ιστοσελίδα, ότι η δράστης είναι μια εξαιρετικά προβληματική περίπτωση ανθρώπου και πως η κόρης της μεγαλώνει σ’ ένα ακατάλληλο περιβάλλον και σε μια εξαιρετικά προβληματική οικογένεια.

Ενώ και στο παρελθόν έχουν γίνει καταγγελίες για τη βίαιη συμπεριφορά αυτής της μητέρας κανείς δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά ούτε για την τύχη του παιδιού.