Μυστήριο με την εξαφάνιση 58χρονης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την εξαφάνιση 58χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου της Κρήτης στις 7 Σεπτεμβρίου

Η γυναίκα εξαφανίστηκε από το αεροδρόμιο, ενώ συνταξίδευε με οικογενειακό της φίλο με τον οποίο ξεκίνησαν από την Αθήνα με προορισμό το αεροδρόμιο του Ηράκλειου. Από εκεί επρόκειτο να πετάξει με πτήση τσάρτερ για την Πολωνία.

Την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο, η 58χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία, ο οικογενειακός της φίλος της είπε να περιμένει να πάει για λίγο στην τουαλέτα ενώ εκείνος κατευθύνθηκε να τσεκάρει το εισιτήριο της. 

Όταν όμως εκείνος επέστρεψε από το τσεκ, η Danuta είχε χαθεί.

Η κόρη της αγνοούμενης ανέφερε ότι η Danuta τηνς είχε επισκεφτεί στην Αθήνα προκειμένου να δει τα δύο εγγονάκια της που της είχαν λείψει και να περάσει μαζί τους λίγες μέρες χαράς.

Ο συνοδός της τονίζει πως όταν η 58χρονη εξαφανίστηκε δεν είχε μαζί της ούτε την κάρτα επιβίβασης, ούτε χρήματα κρατούσε μόνο το σακβουαγιάζ της.

Περίεργο είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί του αεροδρομίου του Ηρακλείου είπαν στην κόρη της πως η μητέρα της επιβιβάστηκε κανονικά σε πτήση αεροπορικής εταιρίας.

Η κόρη όμως διερωτάται μέχρι και σήμερα πως είναι δυνατόν να επιβιβαστεί η μητέρα της σε αεροπλάνο χωρίς κάρτα επιβίβασης; 

Η Ανέτα με τρομερή αγωνία επικοινώνησε με την αστυνομία του αεροδρομίου του Βρότσλαφ και της είπαν πως η μητέρα της δεν αποβιβάστηκε. Τρελή από φόβο το ίδιο βράδυ κιόλας έφυγε για την Πολωνία. Η απάντηση που έλαβε όμως από τις αρχές ήταν πάλι η ίδια. Η μητέρα της δεν είχε ταξιδέψει ποτέ για την Πολωνία.

Από τότε η κόρη της και ο συνοδός της έχουν ξεκινήσει να αναζητούν την 58χρονη γυναίκα.