Οι τελευταίες στιγμές του νεκρού στις πλημμύρες στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Μελισσοχωρίου από την απώλεια του 48χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τον γιο του, παρασύρθηκε σε ρέμα, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης.

Ο άτυχος 48χρονος έκανε απέλπιδες προσπάθειες να σωθεί, όπως προκύπτει από τα νεώτερα στοιχεία και σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr.

Πιο συγκεκριμένα, ο εγκλωβισμένος άνδρας έκανε κλήση απελπισίας από το κινητό του τηλέφωνο, για να σώσει το γιο του, αλλά και τον εαυτό του, όμως έδωσε λάθος στίγμα!

"Πήγε μετά τα μεσάνυχτα να δει τα μελίσσια που είχε στην περιοχή της Λητής, φοβούμενος για καταστροφή λόγω της βροχόπτωσης. Η επιλογή του αυτή στάθηκε μοιραία. Ευτυχώς, ο 18χρονος γιος του είναι σώος. Η βροχόπτωση σε τέτοιο βαθμό ήταν πρωτοφανής για την περιοχή μας.

Ο άτυχος άνδρας έκανε μια κλήση απελπισίας από το κινητό του, ωστόσο έδωσε λάθος στίγμα και τα συνεργεία παρότι κινητοποιήθηκαν άμεσα, δεν τον βρήκαν, παρά μόνο όταν ήταν πολύ αργά", ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.