4χρονος κινδύνευσε να πέσει στο κενό από παράθυρο νοσοκομείου

Πανικός προκλήθηκε σκόρπισε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όταν ένας 4χρονος κρεμάστηκε κατά λάθος από το παράθυρο της τουαλέτας του δευτέρου ορόφου, και αιωρείτο για αρκετή ώρα στο κενό.

Το περιστατικό συνέβη στην Παιδοχειρουργική Κλινική, όπου το παιδί νοσηλευόταν. Ο μικρός άθελά του κρεμάστηκε από το παράθυρο της τουαλέτας και έβαλε τις φωνές, παγώνοντας το αίμα όσων το έβλεπαν να κρέμεται στο κενό.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη κρεμάστηκε ο ίδιος στη μαρκίζα και κατάφερε να απεγκλωβίσει το 4χρονο παιδί του.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, ο μικρός μπήκε κάποια στιγμή στην τουαλέτα και κλείδωσε την πόρτα. Όμως μετά του ήταν δύσκολο να την ξεκλειδώσει και προσπάθησε να βγει από... το παράθυρο, σκαρφαλώνοντας σε ένα καλοριφέρ. Για καλή του τύχη, το σώμα του σφηνώθηκε στο παράθυρο και έτσι γλύτωσε την πτώση στο κενό.

Το παιδί βρίσκεται πλέον σώο και αβλαβές στα χέρια των γονιών του, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Πυροσβεστική.