Σοκ στη Λέρο: Σκύλος κατακρεούργησε κοριτσάκι 15 μηνών

Μαρτυρικές στιγμές βίωσε ένα κοριτσάκι 15μηνών από τη Λέρο, το οποίο τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε στα σαγόνια αγριεμένου λυκόσκυλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μανιασμένο ζώο, το οποίο ανήκει στην οικογένεια, κατακρεούργησε κυριολεκτικά το άτυχο μωρό στα γεννητικά όργανα και στην κάτω κοιλιακή χώρα...

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό Θεραπευτήριο - Κέντρο Υγείας Λέρου και εν συνεχεία λόγω της κρίσιμης κατάστασης της υγείας του, αποφασίσθηκε η διακομιδή του στην Κω, με σκάφος του Λιμενικού Σώματος, και εν συνεχεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο πατέρας του άτυχου μωρού, είναι στρατιωτικός και υπηρετεί στο 588 ΤΕ. Η Κοινωνία της Λέρου είναι ανάστατη με το συγκεκριμένο περιστατικό και όλοι προσεύχονται για το μικρό αγγελούδι...

Σύμφωνα με πληροφορίες του lerosnews.gr το άτυχο κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το μωρό έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στην Κω με σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ακολούθως με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ελευσίνα.

Εκεί, ανέμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου εσπευσμένα μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το μωρό υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.