Από παθολογικά αίτια πέθανε η 40χρονη στη Μυτιλήνη

Συγγενής της 40χρονης μητέρας δύο παιδιών από τη Λέσβο, που σύμφωνα με τα Μέσα της Μυτιλήνης, έχασε τη ζωή της, επειδή δεν είχε χρήματα για να παίρνει τα φάρμακά της για την υπέρταση, διαψεύδει ολόκληρη την ιστορία, όπως είχε παρουσιαστεί μέχρι τώρα!

Η συγγενής της 40χρονης, περισσότερα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, φέρεται να τηλεφώνησε στα γραφεία της ιστοσελίδας lesvospost.com και να δήλωσε ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι η 40χρονη συγγενής της απεβίωσε από παθολογικά αίτια και όχι από οικονομική δυσπραγία.

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε ότι "θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και θα γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας και της δημοσιογράφου για τα «ψεύδη» που διασπείρουν".

Το θέμα "σήκωσε ψηλά" ένα δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας  ΕΜΠΡΟΣ, το οποίο πήρε μεγάλες διαστάσεις την Κυριακή και παρουσίαζε το θέμα ως εξής: Η φτώχεια νίκησε τη 40χρονη μητέρα δύο παιδιών, που ανήμπορη να πληρώνει τα φάρμακα για την υπέρταση απ’ την οποία έπασχε, "έσβησε" την Τρίτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αγλαΐα Κυρίτση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το συμβάν.