Κρήτη: 30χρονος Πακιστανός βίασε και επιτέθηκε με μανία σε 46χρονη

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βιασμό συνελήφθη 30χρονος Πακιστανός στο Ρέθυμνο, χθες το βράδυ, μετά από επιχείρηση της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε γυναίκα 46 ετών η οποία επέστρεφε στην οικία της.

Ο 30χρονος με τη βία, οδήγησε τη γυναίκα σε ερημικό και σκοτεινό σημείο, όπου και τη βίασε, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Η 30χρονη στις προσπάθειες της να ξεφύγει από τον βιαστή της, δέχτηκε απανωτά χτυπήματα από τον 30χρονο. Στη συνέχεια και προκειμένου να κάμψει την αντίσταση που αυτή προέβαλε αποπειράθηκε να τη σκοτώσει, κλείνοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της, χτυπώντας ταυτόχρονα το κεφάλι της στο έδαφος.

Τελικά η 30χρονη, κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ οπότε άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια, αναγνωρίστηκε με απόλυτη βεβαιότητα από το θύμα, που πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Αυτή την ώρα ο Πακιστανός οδηγείται στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση.