“Λαβράκι” έβγαλαν έλεγχοι στα κελιά των Φυλακών Τρικάλων

Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ και χθες  το πρωί, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 3 κρατούμενοι, και συγκεκριμένα 2 Πακιστανοί, ηλικίας 29 και 26 ετών και 24χρονος Έλληνας, διότι βρέθηκαν στα κελιά τους σιδερένια λάμα και κινητά τηλέφωνα.

Αναλυτικότερα, κατά τους ελέγχους που διενήργησαν Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι βρέθηκαν στο κελί των 2 Πακιστανών, σιδερένια λάμα, μήκους 60 εκατοστών και κινητό τηλέφωνο με μπαταρία και κάρτα sim επιμελώς κρυμμένα μέσα σε οπή σκάλας κρεβατιού.

Οι 2 κρατούμενοι εκτίουν ποινή κάθειρξης 25 ετών ο καθένας.

Ειδικότερα, ο 29χρονος κρατείται από τις 23/06/2011 για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών και αρπαγή, και ο 26χρονος από τις 15/04/2013 για ληστείες, απόπειρες ληστειών, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απλή συνδρομή σε ανθρωποκτονία και σε απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Στο κελί του 24χρονου, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 7 ετών και 4 μηνών από τις 19/06/2013 για ληστεία από κοινού και παράνομη οπλοκατοχή-οπλοφορία, βρέθηκαν κινητό τηλέφωνο με μπαταρία και 2 κάρτες sim.

Όλα τα παραπάνω ανευρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, ενώ οι συλληφθέντες παραμένουν έγκλειστοι στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων.

 

Πηγή: www.trikalanews.gr