Πήγε στην αποθήκη και λίγο αργότερα τον βρήκαν νεκρό

Σε ατύχημα οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η τοπική αστυνομία, ο θάνατος του 45χρονου Αγρινιώτη

Σε ατύχημα οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η τοπική αστυνομία, ο θάνατος του 45χρονου Αγρινιώτη που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι νεκρός σε παλιά αποθήκη στην περιοχή του Μαύρικα στην Εθνική Οδό κοντά στον κόμβο του Παναιτωλίου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για αδιευκρίνιστους λόγους, ο άτυχος 45χρονος μπήκε στην αποθήκη και άγνωστο πως, έπεσε στο κεφάλι του βαρύ αντικείμενο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Η σορός του 45χρονου θα μεταφερθεί για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας αναζητούνταν από το πρωί και η σύζυγος του δήλωσε την εξαφάνισή του, η οποία ανέφερε ότι τα πρωινά συνήθιζε να περπατάει στην συγκεκριμένη περιοχή,ωστόσο σήμερα άργησε να επιστρέψει. Άμεσα οι Αρχές ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις και τελικά αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ Ακαρνανίας τον εντόπισαν νεκρό. Προς το παρόν η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενο, ενώ φως στις έρευνες θα ρίξει ο ιατροδικαστής που αναμένεται στο σημείο από την Πάτρα. Μείνετε συντονισμένοι στο sinidisi.gr θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

πηγή: sinidisi.gr