Μανώλης Κυπριανίδης: Νέα δεδομένα για το μυστηριώδη θάνατο

Οι έρευνες των Ελβετικών Αρχών έρχονται να ανατρέψουν τα αρχικά στοιχεία

Οι έρευνες των Ελβετικών Αρχών έρχονται να ανατρέψουν τα αρχικά δεδομένα γύρω από το θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Κυπριανίδη, κλίνοντας προς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Η ελληνική πρεσβεία στη Βέρνη είχε χθες το απόγευμα μια πρώτη ενημέρωση με την Ελβετική Αστυνομία σύμφωνα με την οποία δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν έγκλημα, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Σαφείς απαντήσεις αναμένονται να δοθούν από τον ιατροδικαστή, ενώ σε περίπτωση που αποδειχθεί η αυτοκτονία το επόμενο κρίσιμο στάδιο είναι να βρεθεί τι οδήγησε τον Μανώλη Κυπριανίδη στην αυτοκτονία.

Ο Κυπριανίδης το Μάιο του 2014 είχε παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΑΓΕΤ Ηρακλής, ύστερα από 8 χρόνια θητείας. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο εξωτερικό και είχε αποτραβηχτεί από τις κοσμικές εκδηλώσεις. Στο παρελθόν είχε γίνει θέμα στις εφημερίδες η απόφασή του να αγοράσει την περίφημη βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση στο Λαγονήσι.

Είχε παντρευτεί τη Μαρίνα Φλέγγα, κόρη της γυναίκας του συνιδρυτή της καπνοβιομηχανίας Κεράνη, Γεωργίου, που πέθανε μόλις στα 45 του χρόνια, οπότε η χήρα του Ευγενία παντρεύτηκε τον συνιδρυτή της βιομηχανίας Σοφοκλή Φλέγγα.

Ο Τύπος είχε ασχοληθεί και με τη σχέση του με την ηθοποιό Μιμή Ντενίση και το χωρισμός τους το 2011.