Ντοκουμέντο: Η στιγμή της βουτιάς θανάτου στη Λέσβο

Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου αλλά...

Σοκάρει την κοινωνία της Λέσβου αλλά και ολόκληρη τη χώρα, το τροχαίο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δυο νέα παιδιά. Το συμβάν έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο λιμάνι της Μυτιλήνης ξημερώματα Δευτέρας, όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τρία αδέλφια και δυο φίλοι τους, έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα

Οδηγός ήταν ένας 20χρονος με συνοδηγό άλλον 20χρονο, στο πίσω μέρος δε του αυτοκινήτου ήταν δυο 15χρονα δίδυμα αγόρια, αδέλφια του 20χρονου οδηγού και ένα 16χρονο κορίτσι.

Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου ενώ με την βοήθεια άνδρα του Λιμενικού Σώματος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα αλλά και τριών μεταναστών που επίσης βρισκόταν εκείνη τη ώρα εκεί, προσπάθησαν να βγάλουν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά που προφανώς είχαν εγκλωβιστεί. Μετά από προσπάθειες, γράφει το lesvosnews.net, κατάφεραν να διασώσουν τον έναν 15χρονο. Τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα.

Και οι τρεις διασωθέντες νοσηλεύονται  τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ενώ από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης διερευνάτε η υπόθεση καθώς και η πληροφορία ότι τόσο οι δυο ενήλικες όσο και οι τρεις ανήλικοι λίγη ώρα πριν το συμβάν συνδιασκέδαζαν σε κέντρο διασκέδασης λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του ατυχήματος.

 

Δείτε το βίντεο εδώ