Η τραγική στιγμή που η μάνα μαθαίνει για το νεκρό 2χρονο κοριτσάκι της

Ανείπωτος είναι ο πόνος της 23χρονης μητέρας από τα Ζωνιανά, η οποία νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του 2χρονου παιδιού της.

Η 23χρονη, που η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται ομαλά μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο ισχίο, με τη βοήθεια ψυχολόγου, γιατρών, αλλά και της οικογένειας της έμαθε για την τραγική κατάληξη, του τροχαίου ατυχήματος το πρωί της Τρίτης στα Ζωνιανά.

Η ίδια από χθες, μόλις άρχισε να συνέρχεται, ζητούσε επίμονα να μάθει τι έγινε τελικά με το αγγελούδι της κι αν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Κανένας δε μπορούσε να της πει την αλήθεια, καθώς η οικογένεια είχε αποφασίσει να το μάθει, όταν πλέον η 2χρονη Ελευθερία, είχε οδηγηθεί τόσο πρόωρα και άδικα στην τελευταία της κατοικία.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η νεαρή μητέρα, δεν περιγράφονται με λόγια.

Πώς να δεχτεί μία μάνα ότι δε θα αντικρίσει ποτέ ξανά το ένα από τα τέσσερα παιδιά της, που “έφυγε” από τη ζωή σε αυτήν την τόσο τρυφερή ηλικία.

Το 2χρονο αγγελούδι που τόσο αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή μετά από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το πρωί στα Ζωνιανά.