Πανικός στα λιμάνια της Κρήτης από εγκλωβισμένους επιβάτες

Έψαχναν άρον άρον καράβι να φύγουν οι ταξιδιώτες, μετά την εξαγγελία της ΠΝΟ για τετραήμερη απεργία

Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες όλο το απόγευμα στα λιμάνια του Ηρακλείου και των Χανίων, καθώς μετά την αιφνιδιαστική εξαγγελία της ΠΝΟ για τετραήμερη απεργία, από τα ξημερώματα της Παρασκευής μέχρι και το πρωί της Τρίτης, εκατοντάδες ταξιδιώτες -  μεταξύ των οποίων και εκδρομείς του Πάσχα αλλά και πολλοί φοιτητές - έσπευσαν στα λιμάνια για να μπορέσουν να ταξιδέψουν αμέσως με τα πλοία της γραμμής και να μην "εγκλωβιστούν" στην Κρήτη.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου, επικράτησε πανικός από εκατοντάδες "υποψήφιους" επιβάτες που έσπευσαν να αλλάξουν τα εισιτήριά τους και να ταξιδέψουν με τα πλοία σήμερα αντί για το Σαββατοκύριακο όπου είχαν επιλέξει να αναχωρήσουν από το νησί. Ωστόσο,  αρκετοί δεν καταφέραν να λάβουν το πολυπόθητο εισιτήριο της αναχώρησης και "εγκλωβίστηκαν" στο νησί.

Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, όπου έγινε γνωστή η εξαγγελία της απεργίας της ΠΝΟ, στην παραλιακή του Ηρακλείου, στο δρόμο προς το λιμάνι, παρατηρήθηκε κυκλοφοριακό κομφουζιο ενώ οι "ουρές" των οχημάτων έφτασαν μέχρι το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.