Παρεμβάσεις Εισαγγελέα για να ξεκινήσει η δίκη για τα “στημένα”

Τη Δευτέρα αρχίζει τελικά η δίκη για τα "στημένα" παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τις αποκαλύψεις της ΕΥΠ, συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όμως από τη στιγμή των διώξεων μέχρι σήμερα έχουν περάσει δύο χρόνια.

Η υπόθεση οδηγείτο από αναβολή σε αναβολή και για το λόγο αυτό, σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, ο αρμόδιος Εισαγγελέας εξέδωσε αυτή τη φορά ειδική διάταξη που προβλέπει τον ορισμό της υπόθεσης στον αριθμό 1 του πινακίου εξέτασης των υποθέσεων, έτσι ώστε να μην οδηγηθεί εκείνη και πάλι σε αναβολή.

Η δίκη έχει οριστεί να ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 09:00 στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Σε πρώτη φάση θα καθίσουν στο εδώλιο οι Μάκης Ψωμιάδης, Σταύρος Ψωμιάδης, Γιάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Θωμάς Μητρόπουλος, Γιώργος Χριστοβασίλης, Βαγγέλης Αγγελής, Διονύσιος Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Χαβενετίδης.

Με παρέμβαση Εισαγγελέα, όπως λέει το δημοσίευμα, η υπόθεση των 11 προαναφερθέντων αποσπάστηκε από την κύρια για να επιταχυνθεί η διαδικασία και να μην προλάβει χρονικά να αποφυλακιστεί ο Μάκης Ψωμιάδης.

Ο κ. Ψωμιάδης συμπληρώνει δεκαοκτάμηνο φυλάκισης στις 14 Οκτωβρίου 2013, όμως, όπως προκύπτει από τους δικαστικούς κύκλους, ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται να αφεθεί ελεύθερος, καθώς θα αρχίσει να "τρέχει" ο χρόνος προφυλάκισής του για την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από την ΠΑΕ ΑΕΚ.