Τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά της χώρας

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013. Θα σημειωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στα δυτικά ηπειρωτικά και στη συνέχεια στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και την ανατολική Θεσσαλία θα είναι έντονα, ενώ αργά το βράδυ θα επηρεάσουν και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά ηπειρωτικά, 6 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 20 στη δυτική Ελλάδα, 9 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 26 βαθμούς Κελσίου στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά από τα δυτικά, με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς, 7 έως 8 και τοπικά τις βραδινές ώρες στα βόρεια 9 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί, 7 με 8 και τοπικά στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα 9 μποφόρ.

Ισχυρό δυτικό ρεύμα θα επικρατεί μετά το μεσημέρι και στον Κορινθιακό κόλπο, με την έντασή του να φτάνει τις βραδινές ώρες τα 8 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας, στο weather.gr.