Με γενικό μπλακ άουτ απαντούν όλα τα Μέσα

Την πραγματοποίηση 24ωρων επαναλαμβανόμενων απεργίών αποφάσισαν οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι την επόμενη Τρίτη 29/1. 

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους στο Μετρό, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επιστράτευση των εργαζομένων. Στο ίδιο κλίμα κινούνται και οι εργαζόμενοι στον Προαστιακό, οι οποίοι απεργούν από αύριο αντιδρώντας στις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Στα Σεπόλια, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι απεργοί του Μετρό, βρίσκονται κλιμάκια συνδικαλιστών από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους επιστρατευθέντες απεργούς.

 

Κάλυψη και από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Αθήνας

Την κήρυξη 24ωρης απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για αύριο Παρασκευή (από ώρα 00.01 έως 23:59), και παναττικής πανεργατικής στάσης εργασίας (από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα) αποφάσισε κατά τη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας.

Οι κινητοποιήσεις γίνονται με αιτήματα, να ανακληθεί το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης των απεργών των αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας και να ξεκινήσει άμεσα διάλογος για σύναψη νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στους οργανισμούς αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.