Σοβαρά σε νοσοκομείο της Μαλαισίας η διάσημη κωμικός Κατερίνα Βρανά

Διαγνώσθηκε με σκωληκοειδίτιδα αλλά παρουσιάστηκαν επιπλοκές και εμφάνισε σοβαρή σηψαιμία - Η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά

Σε νοσοκομείο της Μαλαισίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα και νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες η βραβευμένη και παγκοσμίως γνωστή Ελληνίδα κωμικός, Κατερίνα Βρανά.

Η ταλαντούχα stand up comedian ήταν στην Κουάλα Λουμπούρ για να συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας. Εκεί, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο νοσοκομείο όπου διαγνώσθηκε με σκωληκοειδίτιδα.

Ωστόσο, παρουσιάστηκαν επιπλοκές και εμφάνισε σοβαρή σηψαιμία.

Επίσης, η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά λόγω μόλυνσης στους πνεύμονες. 

Η Κατερίνα Βρανά νοσηλεύεται τώρα σε σοβαρή κατάσταση στην εντιτική. «Η κατάσταση της βελτιώνεται, ωστόσο δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο», ανέφερε ο ξάδελφος της, Αλέξανδρος Πουλίδης σε δηλώσεις του.

Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες, ενώ έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» το 2016.