Επανεμφάνιση Σώρρα: “Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση”

Την πλήρη ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας αναλαμβάνει ο επικεφαλής της "Ελλήνων Συνέλευσις"

Την πλήρη ευθύνη για την υπόθεση σχετικά με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης αναλαμβάνει ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, με μήνυμά του μέσω της εκπομπής Live News του καναλιού “Ε”.

“Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας. Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή. Θα καταθέσω σχετική γραπτή δήλωση στο πενταμελές εφετείο Πατρών”, αναφέρει στο μήνυμά του ο Αρτέμης Σώρρας, προσθέτοντας: “Η αλήθεια θα λάμψει”.

“Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια στην αντιδικία μου με τον Φώτη Λεπίδα. Σε ό,τι αφορά τα άλλα αδικήματα, οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Ας έχουν όλοι λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα”, αναφέρει ακόμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το μήνυμα της συζύγου του, η οποία μέσω του δικηγόρου του Αρτέμη Σώρρα προσπαθεί να διαχωρίσει τη θέση της από τον επικεφαλής του φορέα Ελληνων Συνέλευσις.

“Το μόνο που δηλώνει δια εμού είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση, ανάμειξη, ενεργό συμμετοχή στη διάπραξη του αδικήματος για το οποίο ερήμην καταδικάστηκε με τον Αρτέμη Σώρρα. Υπενθυμίζει ότι πρέπει όλοι να σεβαστούν ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών”, δήλωσε ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας, προσθέτοντας: “Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται και δεν υποβάλλει τον εαυτό της σε εκτέλεση της απόφασης δια της δικαιοσύνης έχει να κάνει με υποκειμενικούς δικούς της λόγους, που δε γνωρίζω και δεν είναι ίσως και ανακοινώσιμοι. Πάντως, σίγουρα ένα κλίμα 'τρομοκρατίας' σίγουρα υπάρχει και ο καθένας ίσως θα πρόσεχε”.

Ο δικηγόρος επεσήμανε ακόμα ότι “για τους λογαριασμούς είναι υπεύθυνος ο Αρτέμης Σώρρας”, και όχι η Ελλήνων Συνέλευσις, εξηγώντας: “Αυτός υπογράφει. Είναι υπεύθυνος γιατί ξέρει τι κάνει. Δεν μπορεί να πει κανένας ότι μου είπαν να υπογράψω και εγώ δεν ξέρω τι υπογράφω”.