Τροχαίο Πόρσε: “Μίλησαν” οι κάμερες της Εθνικής οδού

Πιθανώς να υπήρξε ένα δεύτερο αυτοκίνητο με το οποίο ο οδηγός της Πόρσε να έκανε κόντρες

Συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο το φρικτό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής στο οποίο σκοτώθηκαν τρεις νέοι άνθρωποι και ένα 3χρονο αγοράκι. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως τη στιγμή που η τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο και κυρίως τι προηγήθηκε της εκτροπής της Porche και της πτώσης της σαν βολίδα πάνω στο σταθμευμένο Honda Civi.

Ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου, ο πατέρας του 3χρονου αγοριού που σκοτώθηκε ακαριαία μέσα στο Honda Civic μαζί με την 33χρονη μητέρα, δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για ένα δεύτερο αυτοκίνητο, ενός Audi R8, με το οποίο πιθανώς ο οδηγός της Porsche να έκανε κόντρες.

Οι κάμερες του αυτοκινητοδρόμου «μίλησαν» και σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο έδειξαν την ιλιγγιώδη ταχύτητα της Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης. Πρόκειται για κάμερες του αυτοκινητοδρόμου και όχι κάμερες που κόβουν κλήσεις.

Όπως αναφέρουν πηγές της τροχαίας στην εφημερίδα δεν φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα εμπλοκής - σύγκρουσης τρίτου οχήματος. Όπως δείχνουν οι κάμερες και αναφέρει η εφημερίδα η Porsche κινούνταν με ταχύτητα άνω των 200 χιλιομέτρων την ώρα και φαίνεται να κάνει κάποιους ελιγμούς αλλαγής λωρίδας.

Η εκδοχή να έσκασε κάποιο λάστιχο δεν μπορεί να αποκλειστεί, ούτε και να επιβεβαιωθεί ακόμη.

Ταυτόχρονα οι αξιωματικοί του τμήματος τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας εντόπισαν τον οδηγό που περνάει μερικά δευτερόλεπτα αργότερα από το σημείο. Ο μάρτυρας φαίνεται να λέει ότι ο οδηγός της Porche τον προσπέρασε κανονικά από την αριστερή λωρίδα και κάνει λόγο για κάποια κομμάτια ελαστικού στο δρόμο τα οποία προσπάθησε να αποφύγει.