Δολοφονία 6χρονου στην Κομοτηνή: Ομολόγησε ο 15χρονος

Ο ανήλικος φερόμενος ως δράστης υπέδειξε στους αστυνομικούς που βρίσκεται το νεκρό αγοράκι, στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Ελλάδα το άγριο έγκλημα στην Κομοτηνή με θύτη και θύμα δύο παιδιά. Ένα 6χρονο κωφάλαλο αγόρι από τον συνοικισμό των Αθίγγανων, ο Μεχμεταλή Σεζάλ, βρέθηκε δολοφονημένο μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. 

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 15χρονο ο οποίος, σύμφωνα με το xronos.gr, υπέδειξε στους αστυνομικούς που βρίσκεται ο νεκρός 6χρονος.

Ο φερόμενος ως δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης αθίγγανος και κωφός, είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης,  σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 15χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι και ο ίδιος είχε πέσει πριν λίγο καιρό θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και έτσι θέλησε να εκδικηθεί για αυτό που του συνέβη. 

Ο καθ' ομολογίαν δράστης πέρσι είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού ενός ενήλικα άνδρα, επίσης αθίγγανου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής υστέρησης.

Σύμφωνα με τη Φωνή της Ροδόπης, ο 15χρονος είναι από τον Άρατο Ροδόπης και οι κάτοικοι του Αλάν Κουγιού, εξαγριωμένοι, ζητούν τον θάνατό του. 

Μιλώντας στην κάμερα της ιστοσελίδας, εξέφρασαν την οργή τους ζητώντας μάλιστα την εσχάτη των ποινών από τους συγκρατούμενούς του. «Να τον σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά γυναίκα της περιοχής, η οποία κάλεσε παράλληλα την Πολιτεία να βάλει μια τάξη στη συνοικία καθώς επικρατεί φόβος με τη συχνή παρουσία, ξένων προς αυτούς, κακοποιών στοιχείων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Νεντίμ, παππούς του άτυχου μικρού, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη και την οργή του για τον αδόκητο χαμό του εγγονού του.