Μοίρασαν ληγμένες σοκολάτες στο Καρναβάλι της Πάτρας

Είχαν λήξει από πέρσι και προσπάθησαν με στιλό να διορθώσουν το 2016 σε 2017

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς λικνίζεται η Πάτρα από το Σάββατο, οπότε δόθηκε το σύνθημα έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων, με χιλιάδες κόσμου να συμμετέχουν στο αποκριάτικο ξεφάντωμα. 

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα παρατράγουδα, αφού- σύμφωνα με την Espresso - όπως διαπιστώθηκε, αρκετές από τις σοκολάτες που μοιράστηκαν στον κόσμο είχαν... λήξει πριν από έναν χρόνο! Συγκεκριμένα, στο πίσω μέρος του περιτυλίγματος και στο σημείο όπου αναγράφεται η ημερομηνία λήξεως κάποιοι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, προσπάθησαν με στιλό να διορθώσουν το 2016 σε 2017.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης, που προμήθευσε τις σοκολάτες για την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι καταγγελίες έδωσε τη δική του εξήγηση. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, οι σοκολάτες είναι φετινής παραγωγής, αλλά επειδή ζητήθηκε από τον δήμο μεγάλη ποσότητα, η εταιρία δεν είχε χαρτί περιτυλίγματος φετινό, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει το παλιό. Γι' αυτό και διορθώθηκε η ημερομηνία λήξης με στιλό!

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρίας, τα γλυκίσματα είναι φρέσκα και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία.

Φωτογραφία αρχείου