Ο δολοφόνος της παιδοψυχίατρου τηλεφώνησε στον Σώρρα μετά το έγκλημα

Οι αρχές αναζητούν το περιεχόμενο της συνομιλίας των 5μιση λεπτών, μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, ο άνθρωπος που ομολόγησε ότι σκότωσε την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα στη Λαμία και πρώην μέλος  των «Ελλήνων Συνέλευσις», αμέσως μετά το έγκλημα, τηλεφώνησε στο κινητό του «αρχηγού» Σώρρα από το τηλέφωνο του θύματος και μίλησαν για πεντέμισι λεπτά, αποκαλύπτει η Realnews.

Το στοιχείο αυτό προκύπτει από το διαβιβαστικό της αστυνομίας προς τον εισαγγελέα, με βάση την ανάλυση των δεδομένων από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. 

Σύμφωνα με αυτό, η παιδοψυχιάτρος δέχθηκε το μοιραίο βράδυ δυο κλήσεις από τον δολοφόνο της και στη συνέχεια –μετά το φόνο όπως εκτιμά η αστυνομία- από το κινητό της έχουν καταγραφεί δύο εξερχόμενες κλήσεις τις οποίες έκανε ο δράστης – η πρώτη σε ένα μέλος της οργάνωσης και η δεύτερη στον αρχηγό.

««Από το ανωτέρω διάγραμμα διαπιστώνεται ότι η  Κουμπούρα Θωμαή καθ’όλη τη διάρκεια της 27-12-2016 κατέχοντας την ανωτέρω τηλεφωνική σύνδεση παραμένει στην πόλη της Λαμίας , που αποτελεί την μόνιμη κατοικία της. Από την υπ’ αριθμ. 69......821 τηλεφωνική σύνδεση του Μπαλαντίνα Χρήστου δέχεται δύο εισερχόμενες κλήσεις. Εν συνεχεία από την τηλεφωνική σύνδεση πραγματοποιείται εξερχόμενη κλήση την 02:06:53 ώρα της 28-12-2016  διάρκειας 286 δευτερολέπτων  προς την υπ’αριθμ.  69…….892 τηλεφωνική σύνδεση που κατέχει ο Χριστοδουλιάς Νικόλαος και ακόμα μία εξερχόμενη κλήση την 02:15:22 ώρα διάρκειας 323 δευτερολέπτων  προς την υπ’αριθμ. 69.......214 τηλεφωνική σύνδεση συνδρομητής της οποίας φέρεται άτομο υπό στοιχεία Σώρρας Αρτέμης, του Βασιλείου, γεν. την 12-10-1966 , κλήση που χρονικά συμπίπτει με αυτή που ανέφερε ότι δέχτηκε ο Βασιλείου Στέφανος στην υπ’αριθμ. 69.....041 τηλεφωνική του σύνδεση».

Το συγκεκριμένο κινητό είναι καταχωρημένο και στον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ στο όνομα του Αρτέμη Σώρρα στην διεύθυνση Θεοδότου 24-26 Πάτρα. 

Να σημειωθεί ότι την επόμενη ημέρα της δολοφονίας  ,άλλο μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο Στέφανος Βασιλείου που αναφέρεται παραπάνω, έσπευσε στην Ασφάλεια Λαμίας και κατέθεσε ότι σε εκείνον τηλεφώνησε ο Μπαλαντίνας τη νύχτα του φόνου