Έξαλλος ο Καμίνης με τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

"Η Αστυνομία αγνοεί ότι στα Εξάρχεια ζουν πολίτες οι οποίοι έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο πολίτη"

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Γιώργος Καμίνης με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της Αστυνομίας που "αγνοεί ότι στα Εξάρχεια ζουν πολίτες οι οποίοι έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο πολίτη", σημείωσε και ζήτησε από το αρμόδιο υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του: 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Παρακολουθώ με αγανάκτηση να μετατρέπονται τα Εξάρχεια, για μία ακόμα φορά, σε πεδίο μάχης. Είναι απαράδεκτο ο σχεδιασμός της Αστυνομίας να αγνοεί ότι στα Εξάρχεια ζουν πολίτες οι οποίοι έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο πολίτη. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της για τον εγκλωβισμό των κατοίκων των Εξαρχείων σε έναν ασφυκτικό κλοιό άσκησης τυφλής βίας από τη μία, και επιχειρησιακής ανικανότητας από την άλλη».