47χρονη χημικός παρενόχλησε σεξουαλικά την έγκυο συνάδελφό της

Επιτέθηκε στη γυναίκα και τη χούφτωσε στα οπίσθια, εν ώρα εργασίας

Σε φυλάκιση τριών μηνών (με αναστολή) καταδίκασε το δικαστήριο 47χρονη χημικό, η οποία... όρμησε με πονηρές διαθέσεις σε γυναίκα συνάδελφό της και τη χούφτωσε στα οπίσθια!

Η 47χρονη κάθισε στο εδώλιο του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας στην Κύπρο, κατηγορούμενη για σεξουαλική παρενόχληση της παντρεμένης συναδέλφου της εν ώρα εργασίας!

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Espresso, σημειώθηκε την 1η Αυγούστου του 2013 και ενώ η γυναίκα που κατήγγειλε την προϊσταμένη της ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα. «Μόλις μπήκα στο γραφείο μου, εκείνη ήρθε από πίσω μου και με χούφτωσε στον πισινό. Αρχισε να μου μιλά με χυδαίες εκφράσεις. Οταν αντέδρασα, με έσπρωξε. Ξαφνιάστηκα, φοβήθηκα, βγήκα έξαλλη έξω από το γραφείο μου και άρχισα να φωνάζω» είχε καταγγείλει το θύμα, που αποφάσισε να σύρει την... ασυγκράτητη χημικό στα δικαστήρια.

Από την πλευρά της, η 47χρονη αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ φέρεται ότι έκανε λόγο για «πόλεμο» από μερίδα συναδέλφων της από την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά. Οπως ισχυρίστηκε, πρόκειται για κατασκευασμένη καταγγελία εκ μέρους της συγκεκριμένης γυναίκας, επειδή ήθελε να τη διώξει και να πάρει τη θέση της στην εταιρία. Σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης και με βάση όσα ακούστηκαν στην ακροαματική διαδικασία, η κατηγορούμενη υποψιαζόταν ότι η συνάδελφός της διατηρούσε ερωτική σχέση με τον προϊστάμενό της και την είχε συμβουλεύσει να προσέχει στον χώρο εργασίας τους.