Συγκλονίζει ο γιος του Γιώργου Βασιλείου: Έτσι πέθανε ο πατέρας μου

"Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος"

«Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμος. Δεν κουράστηκε. Έφυγε χωρίς να παιδευτεί, σαν πουλάκι, κυριολεκτικά στον ύπνο του», δήλωσε στο star.gr ο Βασίλης Βασιλείου, γιος του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή έπειτα από άνιση και σκληρή μάχη με τον καρκίνο. 

Ο γιος του ηθοποιού, ανέφερε ότι μετέφερε τον πατέρα του στο νοσοκομείο «Μεταξά» το απόγευμα της Κυριακής, και ενώ όλα πήγαιναν καλά και είχε δείξει σημάδια βελτίωσης μια δύσπνοια του τους έκανε να μεταβούν στο ιατρικό κέντρο για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Ήμουν μαζί του μέχρι τις 12 παρά το βράδυ, μιλάγαμε, τον καλυνύχτισα, έφυγα, γιατί το πρωί δούλευα και του είπα ‘'πατέρα θα έρθω να σε δω ξανά την Πέμπτη''», όμως λίγη ώρα μετά, γύρω στη 1 και μισή η μητέρα του και σύζυγος του θανόντα τον ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι ο Γιώργος Βασιλείου δεν είναι πια κοντά μας.

«Οι γιατροί το κατάλαβαν ότι έφυγε από τη ζωή και το είπαν και στη μητέρα μου και εκείνη με πήρε τηλέφωνο…», συνέχισε μιλώντας στο star.gr: «Για μένα δεν έχει φύγει ο πατέρας μου».

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να προκαλεί, έφυγε ήσυχος και ήρεμος, έτσι θέλουμε και εμείς να κλείσει η αυλαία του», διευκρινίζοντας ότι το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Πέμπτης, στη 1 και μισή στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.