Απολογείται ο συνταξιούχος αστυνομικός για τη δολοφονία στη Πανόρμου

Ο συνήγορος του κάνει λόγο για φονικό για "ασήμαντη αφορμή"

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης δίνει σήμερα ο 60χρονος πρώην αστυνομικός  και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία ο οποίος κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία 68χρονου ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην Πανόρμου. Ο 60χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοχρησία, φέρεται να ισχυρίζεται πως βρισκόταν σε άμυνα όταν πυροβόλησε τον 68χρονο. 
 
«Ήμουν σε άμυνα. Ζητάω συγνώμη», δήλωσε έξω από το γραφείο του εισαγγελέα την περασμένη Κυριακή.
Ο συνήγορος του κάνει λόγο για φονικό για «ασήμαντη αφορμή» καθώς , όπως λέει , ο εντολέας του δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από το θύμα.
 
Όλα έγινα το απόγευμα της περασμένη Παρασκευής. Θύτης και θύμα είχαν αρχίσει να καβγαδίζουν από νωρίς το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Όπως λένε οι γείτονες δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο άνδρες έρχονταν σε αντιπαράθεση. Αυτή τη φορά αφορμή για τον καβγά στάθηκαν οι κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει ο 68χρονος έξω από το γυμναστήριο του.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να ανέβηκε στο σπίτι του απ’ όπου πήρε το όπλο του και στη συνέχεια αναζήτησε τον 68χρονο γυμναστή τον οποίο και πυροβόλησε τρεις φορές έξω από το γυμναστήριο του.
 
Ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος πεζός για να εμφανιστεί συνοδευόμενος από το συνήγορο του το πρωί του  Σάββατου στη ΓΑΔΑ, όπου παρέδωσε το όπλο του εγκλήματος και συνελήφθη.