Παρά την κρίση, οι Έλληνες κάνουν το περισσότερο σεξ στην Ευρώπη

Πως «ολοκληρώνουν» φραστικά οι Ευρωπαίοι, τα γούστα τους και ποια είναι πιο ερωτική γλώσσα στην ΕΕ

Πρωταθλητές - και μάλιστα μακράν- στο σεξ αναδεικνύονται οι Έλληνες, παρά την κρίση και τα ψυχολογικά προβλήματα (ίσως επειδή είναι δωρεάν αγχολυτικό). 

Σε έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild, οι Έλληνες είναι οι Ευρωπαίου που κάνουν περισσότερο σεξ από όλους: έχουν τουλάχιστον 164 σεξουαλικές επαφές το χρόνο.

Δεύτεροι έρχονται οι una faccia una razza Ιταλοί με 121 φορές και ακολουθούν οι Γερμανοί με 117.

Από την άλλη, το κλίμα και ο βροχερός καιρός φαίνεται ότι επηρεάζει αρνητικά τις ερωτικές διαθέσεις των Ολλανδών (94 φορές ετησίως) και των Βρετανών (92 φορές).

Στην έρευνα της Bild για τις ερωτικές συνήθειες των ευρωπαίων περιλαμβάνονται στοιχεία για τα «γούστα», τη διάρκεια και τις ερωτικές συνήθειες. 

Πως «ολοκληρώνουν» φραστικά οι Ευρωπαίοι... 

«Τελειώνω», λέμε στην Ελλάδα στη λήξη του ερωτικού παιχνιδιού. Όσο για τους ευρωπαίους γείτονες:

•Στην Ουγγαρία αναστενάζουν φωνάζοντας «ELMENTEM!» , που σημαίνει «φεύγω»

•στην Ισπανία κραυγάζουν «MADRE MIA!» («Μάνα μου!»)

•στην Ιταλία «MADONNA!»

•στη Γαλλία «MON DIEU!»

• «JUZ-JUZ-JUZ!» φωνάζουν οι Πολωνοί (όπερ έστι μεθερμηνευόμενον «ήδη-ήδη-ήδη»)

• κι οι Ρουμάνοι καταλήγουν με τη φράση: «A TERMINA!», δηλαδή «είμαι έτοιμος»...

Διάρκεια 

Πόσο διαρκεί η ερωτική πράξη απ' την έναρξή της μέχρι τον οργασμό ανά την Ευρώπη; Τα πιο «γρήγορα πιστόλια» αποδεικνύονται οι Ολλανδοί καθώς «εκπυροσκροτούν» μέσα σε μόλις 5,1 λεπτά. Όσο κι αν ξενίζει, πρωταθλητές στη διάρκεια αναγορεύονται οι Βρετανοί: καθώς χρειάζονται περίπου 7,6 λεπτά για... Brexit. 

Ομαδικό σεξ

Να και κάτι που δεν αρέσει σε όλους: πιο συντηρητικοί εν προκειμένω εμφανίζονται οι Ιταλοί (12%), οιι Γερμανοί κι οι Ισπανοί (13%), οι Βέλγοι (15%), οι Γάλλοι (16%). Λίγο πιο «ανοικτοί» στην ιδέα φαίνονται οι Αυστριακοί (18%). Ενώ οι Σκανδιναβοί -και ειδικά οι Νορβηγοί- φαίνεται πως λατρεύουν τα παιχνίδια... της παρέας, αφού τουλάχιστον ένας στους πέντε (21%) τα έχουν δοκιμάσει. 

Ερωτική προφορά 

Ποια γλώσσα τονώνει περισσότερο την ερωτική διάθεση; Τα ελληνικά απουσιάζουν από την πρώτη δεκάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι δεν περνάει «η μπογιά» μας στην Ευρώπη...

Οι Ευρωπαίοι, πάντως, ψηφίζουν:

1. Γαλλικά (52,8%)

2. Ιταλικά (16%)

3. Ισπανικά (8,5%)

4. Αγγλικά (7,9%)

5. Ολλανδικά (3,5%)

6. Σουηδικά (3,3%)

7. Δανέζικα (1,9%)

8. Πορτογαλέζικα (1,2%)

9. Πολωνέζικα (0,8%)

10. Τουρκικά (0,7%) 

Σεξ με αγνώστους 

Η ιδέα του one night stand φαίνεται ότι μαγεύει περισσότερο τους Ολλανδούς (43,4%) και τους Γερμανούς (40,3%). Πιο πουριτανοί οι Γάλλοι ακολουθούν με 37,7%.