Πέθανε ο Γιώργος Κλαυδιανός

Ήταν 70 ετών

Αιφνίδια έφυγε σήμερα (09.09.2016) το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο πρώην Βουλευτής Ζακύνθου του ΠαΣοΚ Γιώργος Κλαυδιανός ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στην Αθήνα. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήτο από την επάρατη νόσο, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

Ο αείμνηστος Γιώργος Κλαυδιανός, γράφει το imerazante.gr, είχε εκλεγεί Βουλευτής Ζακύνθου με το ΠαΣοΚ στις 18 Οκτωβρίου 1981, ενώ επανεξελέγει και στις 8 Απριλίου 1990 μετά από προσφυγή στο Εκλογοδικείο κατά του συνυποψήφιού του Δημήτρη Παλαιοθόδωρου. Επίσης, υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου με το ΠαΣοΚ το 1986, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε και Πρόεδρος στον ΟΛΠ.

Υπήρξε σύζυγος της εκπαιδευτικού Άννας Κλαυδιανού και πατέρας της Μαρίας Κλαυδιανού η οποία ακολουθώντας τα χνάρια του υπήρξε υποψήφια του Κινήματος στη Ζάκυνθο, όπου κατέλαβε την Βουλευτική έδρα μετά την παραίτηση του Δημήτρη Βαρβαρίγου, και ο Γιάννης Κλαυδιανός που ασχολείται με Οικονομικές και Χρηματοπιστωτικές Επιστήμες.

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιολιτίου.