Πέθανε ο Νίκος Αγγέλου

Μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο αγροτοσυνδικαλιστής της ΠΑΣΥ στην Αργολίδα, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Νίκος Αγγέλου.

Ο Νίκος Αγγέλου υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ) και ήταν μπροστάρης στα αγροτικά μπλόκα της Πελοποννήσου τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Ακόμη, υπήρξε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας με την «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ στις τελευταίες ευρωεκλογές.

Σε ανακοίνωσή του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας, καλεί τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους «να τιμήσουν με την παρουσία τους τον πρωτοπόρο αγωνιστή του αγροτικού κινήματος, που έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του τον αγώνα προάσπισης των συμφερόντων της μικρομεσαίας αγροτιάς». Προσθέτοντας, «ο Νικόλας με τον τρόπο δράσης του αλλά και με τον τρόπο που έζησε σε όλη του τη ζωή αφήνει παρακαταθήκη και αποτελεί παράδειγμα αγώνα για όλους μας».

Η κηδεία του Νίκου Αγγέλου θα γίνει αύριο στις 4.00 το απόγευμα στην Αμυγδαλίτσα Αργολίδας.