Ο Ψηνάκης ξήλωσε υπεύθυνους κατασκήνωσης: «Τον π@@λο λαμόγια»

Έξαλλος ο δήμαρχος Μαραθώνα με τις ατασθαλίες υπευθύνων στην Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Πριν λίγες ημέρες, ο δήμαρχος του Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά την κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, στην οποία μπήκε και πρόεδρος για να την σώσει από την χρεωκοπία. 

Μάλιστα, καθώς η κατασκήνωση κινδύνευε να μη λειτουργήσει φέτος το καλοκαίρι, ο ίδιος βρήκε γνωστή ιδιωτική επιχείρηση για να προσφέρει δωρεάν τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα στα παιδιά.

Κατά τον έλεγχο του όμως εκεί διαπίστωσε ότι οι αποθήκες ήταν σχεδόν άδειες.

Ο Ψηνάκης έγινε έξαλλος όπως υποστήριξε με τις ατασθαλίες της διοίκησης σε βάρος κυρίως των παιδιών και τους... ξήλωσε όλους. 

«Τον π@@λο λαμόγια! Που νομίζατε ότι θα σας άφηνα να συνεχίζετε να παίζετε με τον ανθρώπινο πόνο των παιδιών και των οικογενειών τους . Κανείς δεν θα παίξει με τα παιδιά με ειδικές ανάγκες» ήταν τα λόγια του.

Σύμφωνα μάλιστα με τη Freddo, ο ίδιος πρόσθεσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εφημερίδα μαζί του «Λες και το κάθε παιδάκι είχε προλάβει να φάει από ένα… αρνί».

«Είναι εγκληματικό, λαμόγια να κερδοσκοπούν σε βάρος παιδιών με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών τους, έχοντας παντελή έλλειψη σεβασμού, ευαισθησίας και συνείδησης. Η κατασκηνωτική περίοδος συνεχίζεται με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Οι κατασκηνώσεις ανοίγουν κανονικά και με το νόμο» δήλωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα στην ενημέρωση του διοικητικού συμβουλίου των κατασκηνώσεων για το γεγονός. 

Η κατασκήνωση φιλοξενεί 1600 άτομα, στα οποία περιλαμβάνονται παιδιά με ειδικές ανάγκες και οι συνοδοί τους.