Με ντουντούκα και ΜΑΤ τα εγκαίνια υπόγειας διάβασης στα Τρίκαλα

Παρουσία της Όλγας Γεροβασίλη

Υπό την … μίξη ψαλμωδιών και … «ψαλμωδιών» κατά της Κυβέρνησης, τελέστηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του πολύπαθου έργου της κατασκευής υπόγειας διάβασης στα Σαράγια Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η Κυβερνητική Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη, η Υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιοος, έχοντας στο πλευρό του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο.

Την ώρα των εγκαινίων μια ομάδα διαδηλωτών τα "έψαλαν"  στην Κυβέρνηση για την πολιτική των μνημονίων που συνεχίζει και έθεσαν σε …επιφυλακή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβουν.