Τι απαντούν οι γονείς του Φύσσα στον Τζήμερο

Χαρακτηρίζουν τη δήλωσή του αξιόποινη πράξη και αποτυχημένη προσπάθεια marketing του εαυτού του

Με μία ανακοίνωση μέσω των συνηγόρων τους, οι γονείς του Παύλου Φύσσα απαντούν συγκρατημένα στην χυδαία επίθεση του Θάνου Τζημερου στο δολοφονημένο από την Χρυσή Αυγή παιδί τους και στην ίδια τη μητέρα του, Μάγδα Φύσσα. 

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook ο Θάνος Τζήμερος: "Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πώς έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης".

Σε αυτή τη δήλωση, την οποία χαρακτηρίζει αξιόποινη πράξη,  η οικογένεια απαντά ότι ″ μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξισώσει τον θύτη με το θύμα. Εσκεμμένα δε, παραλείπει -σε μία αποτυχημένη προσπάθεια marketing του εαυτού του- να αναφέρει ποίοι εκπαίδευσαν και όπλισαν το χέρι του δολοφόνου″.

Ολόκληρη η ανακοίνωση 

«Η αυτοταπείνωση και ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό το μανδύα της ελευθερίας του λόγου. Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποινη πράξη- διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια.
Η χρήση του ονόματος του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του Μάγδας, γίνεται σε μία προκλητική προσπάθεια να αποκτήσει ο υβριστής τους υπόσταση. Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξισώσει τον θύτη με το θύμα.
Εσκεμμένα δε, παραλείπει -σε μία αποτυχημένη προσπάθεια marketing του εαυτού του- να αναφέρει ποίοι εκπαίδευσαν και όπλισαν το χέρι του δολοφόνου».