Πήγαινε για ψωμί και πέθανε!

Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια των περαστικών

Μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών ξεψύχησε χθες το πρωί ένας 56χρονος στην Αμαλιάδα, ο οποίος παρά τις προσπάθειες πολιτών και διασωστών του ΕΚΑΒ δεν κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Το θλιβερό περιστατικό, γράφει το patrisnews.com, συνέβη επί της οδού Κοραή, λίγα μέτρα από την πλατεία Καλίτσα, γύρω στις 11:30 το πρωί. Ο άτυχος 56χρονος Α.Π. έφυγε από το σπίτι του που είναι εκεί κοντά, προκειμένου να μεταβεί στο φούρνο για να πάρει ψωμί…

Την ώρα που περπατούσε έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο οδόστρωμα στην άκρη του δρόμου. Περαστικοί και περίοικοι έτρεξαν κοντά του για να του προσφέρουν βοήθεια, ενώ παράλληλα κάλεσαν και ασθενοφόρο.

Παρά τις προσπάθειές τους ο άνθρωπος δεν επανερχόταν και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να μελανιάζει το πρόσωπό του.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο προσπάθησαν και αυτοί με τη σειρά τους να κάνουν κάτι, ωστόσο ο άνθρωπος ήταν ήδη νεκρός και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Πάτρα για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, εάν επρόκειτο για ανακοπή καρδιάς ή εγκεφαλικό επεισόδιο.