Πέθανε η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ανεξάρτητου βουλευτή

Έχασε τελικά την μάχη με τη ζωή η 17χρονη Νίκη, η κόρη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, η οποία νοσηλευόταν εδώ και μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου. 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ. στον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Το πένθος στην οικογένεια είναι δυσβάσταχτο, αν και ο χαμός της κόρης του Νίκου Νικολόπουλου και της συζύγου του, Τασίας Μανωλοπούλου, δεν ήταν ξαφνικός. Η Νίκη νοσηλευόταν σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, μετά από πολλά εγκεφαλικά και ανακοπή καρδιάς μετά αιμόπτυσης. Η μητέρα της μικρής, ανέβασε νωρίτερα ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook: 

"Άγγελος ήρθες ... Άγγελος έφυγες ... Σπουδαία έζησες και ακομα πιο σπουδαία πας εκει ψηλα ... Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτε στον κόσμο μας αλλα με το σώμα σου ίσως βοήθησεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωη ....
Ειμαι πολυ περήφανη για σένα ... σε ευχαριστώ που ήρθες .... σε ευχαριστω για όσα μας έδωσες ... σ αγαπάω απέραντα ...εισαι η Νικη μου ... η Νικήτρια ! (3/3/2000 - 6/6/2016) και για πάντα".

To post της συζύγου του Αναστασίας Μανωλοπούλου ανέβασε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ο ανεξάρτητος βουλευτής.